Lady Queen karkötő

A Lady Queen karkötő egy sor üveggyöngyből áll, melyek átmérője arányosan növekszik a karkötő közepe irányába. A középpontban egy 1.4 cm átmérőjű üveggyöngy áll, melynek mindkét oldalán aranyszínű fém díszítő elemek és piros, kék, rózsaszín virágokkal festett fimo krémszínű gyöngyök vannak elhelyezve. A középső részen elhelyezkedő gyöngyök virágokat és leveleket mintázó aranyszínű fém dekoratív elemekkel vannak díszítve, romantikus és grandiózus külsőt kölcsönözve a karkötőnek. Mivel a gyöngyök elasztikus szálra vannak felfűzve, a karkötő mérete univerzális. A karkötő elegáns öltözékekhez, selyem anyagú ruhákhoz passzol legjobban.

Lady Queenkarkötőfehérüveggyöngyökpiroskrémszínűfimogyöngyaranyszínűfémfehérkristályelasztikus szálékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Lady Queen karkötő

(kód: 7870)
1000 FT
Divatékszerek bemutatása

A Lady Queen karkötő egy sor üveggyöngyből áll, melyek átmérője arányosan növekszik a karkötő közepe irányába. A középpontban egy 1.4 cm átmérőjű üveggyöngy áll, melynek mindkét oldalán aranyszínű fém díszítő elemek és piros, kék, rózsaszín virágokkal festett fimo krémszínű gyöngyök vannak elhelyezve.

A középső részen elhelyezkedő gyöngyök virágokat és leveleket mintázó aranyszínű fém dekoratív elemekkel vannak díszítve, romantikus és grandiózus külsőt kölcsönözve a karkötőnek. Mivel a gyöngyök elasztikus szálra vannak felfűzve, a karkötő mérete univerzális.

A karkötő elegáns öltözékekhez, selyem anyagú ruhákhoz passzol legjobban.

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk