mit értünk divatékszerek eladása alatt
Mit jelent eBizsu-képviselőnek lenni?

Népszerűsíted az eBizsu divatékszereit felhasználva az eBizsu katalógusokat
és a www.eBizsu.hu weboldalt.

Nem számít, hogy hol laksz (Budapest, Miskolc, Szeged…), a tevékenységet a te városodban végzed.
Nem számít, hogy hány éves vagy, mi a szakmád (tanuló, alkalmazott…)!

Mi az első lépés?

Feliratkozol vagy felveszed velünk a kapcsolatot, mihamarabb átadunk minden szükséges információt és eszközt, amellyel kiépítheted ügyfélköröd, akiknek termékeinket bemutatod, népszerűsíted. Nem számít, hogy hol laksz (Budapest, Miskolc, Szeged…), eBizsu képviselőként ott fogsz tevékenykedni, ahol éppen élsz. Emellett az sem számít, hogy hány éves vagy, és nem számít az iskolai végzettséged sem (lehetsz akár diák, egyetemista, vagy éppen alkalmazott). A belépés ingyenes. »Regisztrálj most!

Mekkora összeget nyerek abból, hogy eBizsu képviselőként tevékenykedem?

Az eBizsu képviselő 15%-os árkedvezményben részesül ha rendelése értéke 15.000 FT alatt van, de a kedvezmény akár 25%-os is lehet, ha 35.000 Ft-nál nagyobb a rendelése. »részletek

Mit kell tudni az eBizsu termékeiről?

Az eBizsu változatos, sokféle divatékszert gyárt és forgalmaz. Divatékszereink többféle anyagból készülnek: természetes anyagok, féldrágakövek, kristályok és szintetikus anyagok.

Hogyan adom le az első rendelést?

A minimális rendelés értéke 5000 Ft, amit a futárnak kell kifizetni a küldemény átvételekor. Regisztrációkor egy speciális felhasználói oldalt nyitunk a számodra, ezt az oldalt egy jelszóval nyithatod majd meg. Ezen az oldalon keresztül könnyen és gyorsan adhatod le a megrendeléseid. Ha nincs internet-hozzáférési lehetőséged, a rendeléseket telefonon is leadhatod az oldalon megadott telefonszámok egyikén (0040 745 480 403, 0040 761 575 261). »További információkért kattints ide!
Töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot és regisztrálj képviselőnek!
Név
Keresztnév
Telefon
E-mail
Ország
Megye
Honnan hallottál az eBizsuról?
A mezőben levő karakterek
 
Település
Utca
Házszám
Tömbház
Lépcsőház
Ajtó
Kerület
Elolvastam és elfogadom
cu a feltételeket.