Háromsoros “Boho Autumn” karkötő

A háromsoros “Boho Autumn” karkötő, mely három különálló szálból áll, mely több eltérő anyagú és színű elemből áll, egy orientális ihletésű divatékszer, mely remek kiegészítője lehet az idei őszi boho chic öltözékeknek. A karkötő három szála közül a két szélsőn egyforma sorrendbe, ugyanazok az elemek szerepelnek, a középső szálról hiányzik az átlátszó akril gyöngy. A karkötő elemei: átlátszó, közepén narancssárga vonalat tartalmazó akril gyöngyök, apró türkiz fa gyöngyök, aranyszínű dekoratív elemek és barna kásagyöngyök.

Háromsoros karkötő“Boho Autumn”karkötõtürkizbordógyöngyökaranyszínûelemekátlátszó akrilgyöngykásagyöngyősziboho chicékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Háromsoros “Boho Autumn” karkötő

(kód: 7886)
1220 FT
Divatékszerek bemutatása

A háromsoros “Boho Autumn” karkötő, mely három különálló szálból áll, mely több eltérő anyagú és színű elemből áll, egy orientális ihletésű divatékszer, mely remek kiegészítője lehet az idei őszi boho chic öltözékeknek.

A karkötő három szála közül a két szélsőn egyforma sorrendbe, ugyanazok az elemek szerepelnek, a középső szálról hiányzik az átlátszó akril gyöngy. A karkötő elemei: átlátszó, közepén narancssárga vonalat tartalmazó akril gyöngyök, apró türkiz fa gyöngyök, aranyszínű dekoratív elemek és barna kásagyöngyök.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 16 + 6 cm