“Gypsy” nyakék

A nyakék világosbarna, krémszínű és festett fa gyöngyökből áll, aranyszínű, antikolt dekoratív elemmel a krémszínű gyöngyök két oldalán. A fa gyöngyök ritmikus méretbeli váltakozása egy harmonikus összhangot hoz létre az elemek között. Manapság egyre többen keresik a természetes anyagokat még divatékszerek esetén is. A természetes anyagok az öltözködésben is fontosak, és egy természetes anyagból készült ruhát nagyon szépen díszíthet természetes anyagokból készült ékszer is. A fa anyagú bizsuk közelebb hoznak a természethez, időtállóak és változatosak.

nyakékbarnavilágosbarnakrémszínűfestett fagyöngyökaranyszínűantikoltdekoratív elemlazany'riterm;szetesnom'dboho chicfolkékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Gypsy” nyakék

(kód: 7837)
1780 FT
Divatékszerek bemutatása

A nyakék világosbarna, krémszínű és festett fa gyöngyökből áll, aranyszínű, antikolt dekoratív elemmel a krémszínű gyöngyök két oldalán. A fa gyöngyök ritmikus méretbeli váltakozása egy harmonikus összhangot hoz létre az elemek között.

Manapság egyre többen keresik a természetes anyagokat még divatékszerek esetén is.
A természetes anyagok az öltözködésben is fontosak, és egy természetes anyagból készült ruhát nagyon szépen díszíthet természetes anyagokból készült ékszer is. A fa anyagú bizsuk közelebb hoznak a természethez, időtállóak és változatosak.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 68 + 6 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk