“Gypsy” karkötő

A karkötő világosbarna, krémszínű és festett fa gyöngyökből áll, két aranyszínű, antikolt dekoratív elemmel a krémszínű gyöngy két oldalán. A fa gyöngyök ritmikus méretbeli váltakozása egy harmonikus összhangot hoz létre az elemek között. Mivel az elemek elasztikus szálra vannak fűzve, a karkötő mérete univerzális. Manapság egyre többen keresik a természetes anyagokat még divatékszerek esetén is. A természetes anyagok az öltözködésben is fontosak, és egy természetes anyagból készült ruhát nagyon szépen díszíthet természetes anyagokból készült ékszer is. A fa anyagú bizsuk közelebb hoznak a természethez, időtállóak és változatosak.

Gypsykarkötőbarnakrémszínűfestett fagyöngyaranyszínűantikoltdekoratív elemekelasztikus szálnyáritermészetesnomádboho chicékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Gypsy” karkötő

(kód: 7838)
705 FT
Divatékszerek bemutatása

A karkötő világosbarna, krémszínű és festett fa gyöngyökből áll, két aranyszínű, antikolt dekoratív elemmel a krémszínű gyöngy két oldalán. A fa gyöngyök ritmikus méretbeli váltakozása egy harmonikus összhangot hoz létre az elemek között. Mivel az elemek elasztikus szálra vannak fűzve, a karkötő mérete univerzális.

Manapság egyre többen keresik a természetes anyagokat még divatékszerek esetén is. A természetes anyagok az öltözködésben is fontosak, és egy természetes anyagból készült ruhát nagyon szépen díszíthet természetes anyagokból készült ékszer is. A fa anyagú bizsuk közelebb hoznak a természethez, időtállóak és változatosak.

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk