“Gypsy” fülbevaló

A fülbevaló világosbarna, krémszínű és festett fa gyöngyökből áll, a nagyobb átmérőjű gyöngyök közé aranyszínű, antikolt dekoratív elemek vannak helyezve. Manapság egyre többen keresik a természetes anyagokat még divatékszerek esetén is. A természetes anyagok az öltözködésben is fontosak, és egy természetes anyagból készült ruhát nagyon szépen díszíthet természetes anyagokból készült ékszer is. A fa anyagú bizsuk közelebb hoznak a természethez, időtállóak és változatosak.

Gypsyfülbevalóvilágosbarnakrémszínűfestett fagyöngyaranyszínűantikoltdekoratív elemnyárinomádékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Gypsy” fülbevaló

(kód: 7839)
520 FT
Divatékszerek bemutatása

A fülbevaló világosbarna, krémszínű és festett fa gyöngyökből áll, a nagyobb átmérőjű gyöngyök közé aranyszínű, antikolt dekoratív elemek vannak helyezve.

Manapság egyre többen keresik a természetes anyagokat még divatékszerek esetén is.
A természetes anyagok az öltözködésben is fontosak, és egy természetes anyagból készült ruhát nagyon szépen díszíthet természetes anyagokból készült ékszer is. A fa anyagú bizsuk közelebb hoznak a természethez, időtállóak és változatosak.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 6 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk