“Gold Dust” nyakék

A “Gold Dust” nyakék sejtelmes, királynői ragyogást és hangulatot áraszt, hála a bordó fa gyöngyök és az aranyszínű üveggyöngyök kontrasztjának. A nyakék fő elemei a három darab, aranyszínű/sárga/narancssárga textil fonállal bevont gyöngyök, melyek méretükkel és színeikkel diszkréten felkeltik a figyelmet. A többi elem: bordó fagyöngyök, sötét aranyszínű üveggyöngyök, virágot mintázó, aranyszínű fém dekoratív elemek és fehér kristályokkal kirakott elemek ritmikus váltakozása adja meg a kiegészítőnek a vizuális kiegyensűlyozottságot.

gold dustnyakéksárganarancssárgaaranyszínűtextil szálgyöngyfagyöngybordóbarnakristályfehér üveggyöngyékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Gold Dust” nyakék

(kód: 7903)
2355 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Gold Dust” nyakék sejtelmes, királynői ragyogást és hangulatot áraszt, hála a bordó fa gyöngyök és az aranyszínű üveggyöngyök kontrasztjának.
A nyakék fő elemei a három darab, aranyszínű/sárga/narancssárga textil fonállal bevont gyöngyök, melyek méretükkel és színeikkel diszkréten felkeltik a figyelmet. A többi elem: bordó fagyöngyök, sötét aranyszínű üveggyöngyök, virágot mintázó, aranyszínű fém dekoratív elemek és fehér kristályokkal kirakott elemek ritmikus váltakozása adja meg a kiegészítőnek a vizuális kiegyensűlyozottságot.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 51 + 6 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk