“Gold Dust” karkötő

A “Gold Dust” karkötő sejtelmes, királynői ragyogást és hangulatot áraszt, hála a bordó fa gyöngyök és az aranyszínű üveggyöngyök kontrasztjának. Bordó fagyöngyökből, sötét aranyszínű üveggyöngyökből, virágot mintázó, aranyszínű fém dekoratív elemekből és fehér kristályokkal kirakott elemekből van összeállítva. Az elemek elasztikus szálra vannak fűzve. A karkötő középpontját a három nagyobb fa gyöngy és a kristályokkal díszített elemek alkotják.

“Gold Dust”karkötőbordófa gyöngyöksötét aranyszínűüvegyöngyökaranyszínűfémfehérkristályelasztikus szálékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Gold Dust” karkötő

(kód: 7904)
1000 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Gold Dust” karkötő sejtelmes, királynői ragyogást és hangulatot áraszt, hála a bordó fa gyöngyök és az aranyszínű üveggyöngyök kontrasztjának.
Bordó fagyöngyökből, sötét aranyszínű üveggyöngyökből, virágot mintázó, aranyszínű fém dekoratív elemekből és fehér kristályokkal kirakott elemekből van összeállítva. Az elemek elasztikus szálra vannak fűzve. A karkötő középpontját a három nagyobb fa gyöngy és a kristályokkal díszített elemek alkotják.