“Fallen Leaves” nyakék

A “Fallen Leaves” nyakék, mint neve is mutatja, egy őszi évszakot idéző divatékszer, mely a lehullott falevelek formáját és színeit idézi. A nyakék elemei egy bronzszínű fém láncra vannak erősítve, zöld, érme formájú gyöngyház elemek, barna, szabálytalan alakzatú gyöngyház elemek és stilizált, antikolt aranyszínű falevelek váltakozásából jön létre a divatékszer színekben gazdag egyvelege. Az anyatermészethez való visszatérést élhetjük meg a “Fallen Leaves” nyakékre pillantva, őszies színei remekül párosíthatóak boho chic vagy casual öltözékekkel.

“Fallen Leaves”nyakékbarnaszabálytalan formájúzöldérmegyöngyházaranyszínű antikolt levelekkelbronzszínűláncfémősziboho chiccasualékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Fallen Leaves” nyakék

(kód: 7888)
1630 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Fallen Leaves” nyakék, mint neve is mutatja, egy őszi évszakot idéző divatékszer, mely a lehullott falevelek formáját és színeit idézi.

A nyakék elemei egy bronzszínű fém láncra vannak erősítve, zöld, érme formájú gyöngyház elemek, barna, szabálytalan alakzatú gyöngyház elemek és stilizált, antikolt aranyszínű falevelek váltakozásából jön létre a divatékszer színekben gazdag egyvelege.

Az anyatermészethez való visszatérést élhetjük meg a “Fallen Leaves” nyakékre pillantva, őszies színei remekül párosíthatóak boho chic vagy casual öltözékekkel.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 50.5 + 5 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk