Duplasoros dalmát jáspis karkötő

A karkötő két sor elasztikus szálra fűzött, fekete üveggyöngyből áll, középen egy dalmát jáspis féldrágakővel, mely bézs színű, okker és fekete pettyekkel. Az ovális formájú kő orizontálisan van elhelyezve, az üveggyöngyök mérete fokozatosan nagyobbodik a kő irányába, egy harmonikus egyensúlyt létrehozva. Mivel a karkötő elasztikus szálon van, mérete univerzális, le- és felvétele egyszerű és gyors. Jáspis kő mérete: 2.4 x 1.5 cm A jáspis egy vidám és játékos kinézetű kő, felkelti a figyelmet érdekes pettyezésével. A féldrágaköves karkötőt könnyen párosíthatjuk külömböző stílusokhoz: office, casual és elegáns öltözékekkel egyaránt megállja a helyét, érdekes, de mégis visszafogott kiegészítő.

duplasorosdalmát jáspisbézsokkerfeketepettyesüveggyöngyelasztikus száluniverzális méretelegánsofficecasualékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Duplasoros dalmát jáspis karkötő

(kód: 7683)
1220 FT
Divatékszerek bemutatása

A karkötő két sor elasztikus szálra fűzött, fekete üveggyöngyből áll, középen egy dalmát jáspis féldrágakővel, mely bézs színű, okker és fekete pettyekkel. Az ovális formájú kő orizontálisan van elhelyezve, az üveggyöngyök mérete fokozatosan nagyobbodik a kő irányába, egy harmonikus egyensúlyt létrehozva. Mivel a karkötő elasztikus szálon van, mérete univerzális, le- és felvétele egyszerű és gyors.
Jáspis kő mérete: 2.4 x 1.5 cm

A jáspis egy vidám és játékos kinézetű kő, felkelti a figyelmet érdekes pettyezésével. A féldrágaköves karkötőt könnyen párosíthatjuk külömböző stílusokhoz: office, casual és elegáns öltözékekkel egyaránt megállja a helyét, érdekes, de mégis visszafogott kiegészítő.