Dark Abstract Crystals nyakék

Fekete romboid krsitályos és szürkésbarna hexagonális kristállyal készült nyakék, díszítő elemekkel, ezüstszínű lánccal és lánc-rojtokkal, fonot természetbarát bőrrel. Ez a nyakék bármely hölgy számára remek kigészítővé válhat, mivel rengetg stíluselemet ötvöz, elegáns és lazább elemek is megtalálhatóak benne. Önbizalmat adhat egy ilyen remek kiegészítő, mivel rengetegen meg fogják csoálni Önt és stílusos öltözetét, ha ezt viseli.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsufeketebarnakristálynyakékfonottbőr

Dark Abstract Crystals nyakék

(kód: 7018)
2185 FT
Divatékszerek bemutatása

Fekete romboid krsitályos és szürkésbarna hexagonális kristállyal készült nyakék, díszítő elemekkel, ezüstszínű lánccal és lánc-rojtokkal, fonot természetbarát bőrrel.

Ez a nyakék bármely hölgy számára remek kigészítővé válhat, mivel rengetg stíluselemet ötvöz, elegáns és lazább elemek is megtalálhatóak benne. Önbizalmat adhat egy ilyen remek kiegészítő, mivel rengetegen meg fogják csoálni Önt és stílusos öltözetét, ha ezt viseli.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 50+6.5 cm