Cute Moustache dupla fülbevaló

Két részből álló, aranyszínű lánccal összekötött fülbevaló, egyik része aranyszínű fém bajusz, fekete zománccal, a másik darabja egy fehér kristály, aranyszínű foglalatban. Lánc hossza: 2 cm Bajusz: 1.2 x 0.4 cm A dupla fülbevalót csupán egyik fülben szokták hordani, a Cute Moustache két, a láncnak megfelelő távolságra helyezett lyukat igényel. A bajuszos motívum trendje egy igazi hipszter divathullám, a kackiás bajusz egy „must have” bizsuvá nőtte ki magát a fiatalok körében.

Cute Moustachedupla fülbevalóaranyszínűláncfeketezománcaranyszínű fémbajuszfehérkristályhipszterhipstertrendékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Cute Moustache dupla fülbevaló

(kód: 7398)
590 FT
 665 FT
Divatékszerek bemutatása

Két részből álló, aranyszínű lánccal összekötött fülbevaló, egyik része aranyszínű fém bajusz, fekete zománccal, a másik darabja egy fehér kristály, aranyszínű foglalatban.
Lánc hossza: 2 cm
Bajusz: 1.2 x 0.4 cm

A dupla fülbevalót csupán egyik fülben szokták hordani, a Cute Moustache két, a láncnak megfelelő távolságra helyezett lyukat igényel.
A bajuszos motívum trendje egy igazi hipszter divathullám, a kackiás bajusz egy „must have” bizsuvá nőtte ki magát a fiatalok körében.