"Cross" testékszer

Aprószemű ezüstszínű láncból készült testékszer. A felső része hasonlít egy egyszerű medálos nyakláncra. Esetünkben a kereszt formájú, fehér kristályokkal kirakott medál az összekötő elem a testékszer alsó és felsó része között. A testékszernek két záró része van, a nyak és derék hástó részén. Ez a kiegészítő remekül kombinálható testhezálló ruhákkal, top, fürdőruha vagy fűző felett viselve. Egy érdekes divatékszer, mely feldobja a leghétköznapibb ruhákat is.

Crosstestékszerezüstszínűláncfehérkristályokkeresztékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

"Cross" testékszer

(kód: 7959)
2150 FT
Divatékszerek bemutatása

Aprószemű ezüstszínű láncból készült testékszer. A felső része hasonlít egy egyszerű medálos nyakláncra. Esetünkben a kereszt formájú, fehér kristályokkal kirakott medál az összekötő elem a testékszer alsó és felsó része között. A testékszernek két záró része van, a nyak és derék hástó részén.

Ez a kiegészítő remekül kombinálható testhezálló ruhákkal, top, fürdőruha vagy fűző felett viselve. Egy érdekes divatékszer, mely feldobja a leghétköznapibb ruhákat is.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 50 + 6 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk