Choker típusú fekete nyakék, fa kereszttel

Choker típusú fekete nyakék, textil anyagból készült, fekete fa kereszttel díszítve. A kereszt mint szimbólum a bizsuk és ékszerek világában az egyik legrégebbi elem, már a középkorban is létezett. Viselője hitéről vall, a keresztény vallás legismertebb szimbóluma. Napjainkban a gótikus stílusú outfitek is használják ezt a szimbólumo. A stílus jegyeit gyakran az Erzsébet-korabeli, a viktoriánus vagy középkori korszakokból kölcsönzi, időnként katolikus és más vallási jellemzőkkel.

chokernyakékfeketefakeresztgothgótikusékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Choker típusú fekete nyakék, fa kereszttel

(kód: 7854)
1370 FT
Divatékszerek bemutatása

Choker típusú fekete nyakék, textil anyagból készült, fekete fa kereszttel díszítve.

A kereszt mint szimbólum a bizsuk és ékszerek világában az egyik legrégebbi elem, már a középkorban is létezett. Viselője hitéről vall, a keresztény vallás legismertebb szimbóluma. Napjainkban a gótikus stílusú outfitek is használják ezt a szimbólumo. A stílus jegyeit gyakran az Erzsébet-korabeli, a viktoriánus vagy középkori korszakokból kölcsönzi, időnként katolikus és más vallási jellemzőkkel.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 27 + 13 cm