"Black & Red" nyakék

Piros és fekete, fazettált kristályokból álló nyakék, ezüstszínű fémmel. Kristályok átmérője: 0.4 - 0.8 cm A piros általában az a szín, mely nagyon megosztja a véleményeket: vagy szereted vagy utálod hordani. Vagy jól áll, vagy egyáltalán nem előnyös. A piros szín az erős egyéniségek színe, feketével eggyütt pedig egy határozott, magabiztos, kicsit provokatív jellemet sugall. A nyakék minimalizmusa és tiszta formája remekül passzol modern szabású ruhákhoz és zakókhoz, egy remek kiegészítő elegáns öltözékekhez.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsuegyediminimalistakristálypirosfeketefémezüstszínűajándék

"Black & Red" nyakék

(kód: 7213)
2075 FT
Divatékszerek bemutatása

Piros és fekete, fazettált kristályokból álló nyakék, ezüstszínű fémmel.

Kristályok átmérője: 0.4 - 0.8 cm

A piros általában az a szín, mely nagyon megosztja a véleményeket: vagy szereted vagy utálod hordani. Vagy jól áll, vagy egyáltalán nem előnyös. A piros szín az erős egyéniségek színe, feketével eggyütt pedig egy határozott, magabiztos, kicsit provokatív jellemet sugall. A nyakék minimalizmusa és tiszta formája remekül passzol modern szabású ruhákhoz és zakókhoz, egy remek kiegészítő elegáns öltözékekhez.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 38 + 6 cm