Best Friends Forever medál

"Best Friends Forever" medál, két ezüstszínű fém figurából áll, kivágott fém szívecskével, ezüstszínű láncon. A “Best Friends Forever” medál kitűnő ajándék lehet legjobb barátnődnek vagy kedvenc munkatársnődnek. Egy speciális divatékszerré válhat, melyet egyszerre hordtok, közös élményeitek emlékére. Kicsit gyerekesnek hangzik, de mindnyájunk szívében azért ott van elrejtőzve a kisgyerek, egy BFF medál pedig örök emlékeztető lehet arra, hogy soha ne nőjj teljesen fel.

medálfriendsbest friendsbff medálbarátezüstszínűfémékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Best Friends Forever medál

(kód: 7121)
830 FT
 1185 FT
Divatékszerek bemutatása

"Best Friends Forever" medál, két ezüstszínű fém figurából áll, kivágott fém szívecskével, ezüstszínű láncon.

A “Best Friends Forever” medál kitűnő ajándék lehet legjobb barátnődnek vagy kedvenc munkatársnődnek. Egy speciális divatékszerré válhat, melyet egyszerre hordtok, közös élményeitek emlékére. Kicsit gyerekesnek hangzik, de mindnyájunk szívében azért ott van elrejtőzve a kisgyerek, egy BFF medál pedig örök emlékeztető lehet arra, hogy soha ne nőjj teljesen fel.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 51 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk