Batman medál, rozsdamentes acélból

Batman medál, ezüstszínű rozsdamentes acélból kivágva, fekete fonott természetbarát bőr szálra helyezve. A medál a filmben és képregényekben használt Batman logó azonos mása. Medál mérete: 2.2 x 3 cm. Batman Bob Kane rajzoló és Bill Finger író kitalált szereplője, szuperhős a DC Comics képregényeiben. Magyarországon Batman képregényei, a szereplő megszületését követően ötven évvel, 1989-től kezdtek megjelenni változó formában és időközönként. Rengeteg film is készült a detektív denevéremberről, legutolsó az idén(2016) “Batman vs Superman: Dawn of Justice” címmel. A Batman rajongóknak ez a medál egy kedves ajándék lehet.

Batmanmedálezüstszínűrozsdamentes acélfonottfeketetermészetbarát bőrbatman v supermandawn of justicedc comicsképregényszuperhősékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Batman medál, rozsdamentes acélból

(kód: 7437)
1260 FT
 1410 FT
Divatékszerek bemutatása

Batman medál, ezüstszínű rozsdamentes acélból kivágva, fekete fonott természetbarát bőr szálra helyezve. A medál a filmben és képregényekben használt Batman logó azonos mása.
Medál mérete: 2.2 x 3 cm.

Batman Bob Kane rajzoló és Bill Finger író kitalált szereplője, szuperhős a DC Comics képregényeiben. Magyarországon Batman képregényei, a szereplő megszületését követően ötven évvel, 1989-től kezdtek megjelenni változó formában és időközönként. Rengeteg film is készült a detektív denevéremberről, legutolsó az idén(2016) “Batman vs Superman: Dawn of Justice” címmel. A Batman rajongóknak ez a medál egy kedves ajándék lehet.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 55+5 cm