Bagoly medál, ezüstszínű fémből, fekete üveggyöngyökkel

Bagoly medál, antikolt ezüstszínű fémből, fekete üveggyöngyökkel, ezüstszínű láncon. A medál érdekessége az hogy több szegmensből tevődik össze. Medál méretei: 7.1 x 3.5 cm. A bagoly mint szimbólum: a tudás szentjeként pedig a görög mitológia egyik, legkiemelkedőbb istennője, Pallasz Athéné mellett kapott szerepet: ott egyértelműen a bölcsesség megtestesítője. Athénének magának is a „bagolyszemű” jelzőt adták, hogy ezzel is kifejezzék: a bagoly hatalmas szeme a dolgokba való belelátás kifejezője. Ettől kezdve pedig az európai kultúrkörben az egyéb babonák ellenére is az vált meghatározóvá, hogy a bagoly a bölcsesség kifejezője.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsubagolyfeketeezüstszínűláncfém

Bagoly medál, ezüstszínű fémből, fekete üveggyöngyökkel

(kód: 6877)
1445 FT
 1775 FT
Divatékszerek bemutatása

Bagoly medál, antikolt ezüstszínű fémből, fekete üveggyöngyökkel, ezüstszínű láncon. A medál érdekessége az hogy több szegmensből tevődik össze.
Medál méretei: 7.1 x 3.5 cm.

A bagoly mint szimbólum: a tudás szentjeként pedig a görög mitológia egyik, legkiemelkedőbb istennője, Pallasz Athéné mellett kapott szerepet: ott egyértelműen a bölcsesség megtestesítője. Athénének magának is a „bagolyszemű” jelzőt adták, hogy ezzel is kifejezzék: a bagoly hatalmas szeme a dolgokba való belelátás kifejezője. Ettől kezdve pedig az európai kultúrkörben az egyéb babonák ellenére is az vált meghatározóvá, hogy a bagoly a bölcsesség kifejezője.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 78 cm