Antique Howlit medál

Howlit köves medál, ovális formájú kő, aranyszínű erezettel. A cabochonul ezüstszínű antikizált fém foglalatba van helyezve, melynek alsó részén egy szívecske van megmintázva. A medál egy csiga formájú szemekből álló ezüstszínű fém láncra van helyezve. Medál mérete: 4.2 x 2.2 cm A howlit kőről azt mondják, hogy a kreativitást növeli, erősíti az akaratot és a kitartást. A medál ideális kiegészítője lehet V kivágású, elegáns ruháknak, nyári hangulatot idéz, precíz és kidolgozott részleteivel felhívja a figyelmet.

Antique Howlit medáltürkizhowlitféldrágakőezüstszínűcsiga szemes láncfémszívecskeantikizáltantikoltV kivágásnyáriékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Antique Howlit medál

(kód: 7678)
1630 FT
Divatékszerek bemutatása

Howlit köves medál, ovális formájú kő, aranyszínű erezettel. A cabochonul ezüstszínű antikizált fém foglalatba van helyezve, melynek alsó részén egy szívecske van megmintázva. A medál egy csiga formájú szemekből álló ezüstszínű fém láncra van helyezve.
Medál mérete: 4.2 x 2.2 cm

A howlit kőről azt mondják, hogy a kreativitást növeli, erősíti az akaratot és a kitartást.
A medál ideális kiegészítője lehet V kivágású, elegáns ruháknak, nyári hangulatot idéz, precíz és kidolgozott részleteivel felhívja a figyelmet.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 46 + 7 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk